A BUX a nyitás és 10 óra között egy "M" betűt formázott, azóta pedig viszonylag egyenletesen emelkedik. A Mol 22435 forinton áll, azaz 1,57 százalékot ment fel, a Magyar Telekom 988 forintos ára 1,33 százalékos plusznak felel meg. Az OTP 8018 forintos ára 0,78 százalékkal magasabb a tegnapi zárásnál, míg a Richter 43000 forinton áll, azaz 0,92 százalékot esett az árfolyama. Az Elmű több mint 2 százalékos mínuszban van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!