A BUX gyorsan leadta korábbi előnyét, és egy pillanatra a piros tartományba is leszédült amikor az OTP részvényeit ismét az 1500 forintos tartomány alá rántották csütörtökön. A pesti parkett irányadó mutatója nem sokkal fél egy után ismét vékonyka pluszt mutatott, szerdai záróértékéhez viszonyított előnye 0,3 százalék volt 9913 pontnál.

Az OTP papírjait vadul öntik a parkettre, a bankrészvény árfolyama csütörtökön is benézett 1500 forint alá, és egészen 1450 forintig apadt.

A Richter javítani tudott a nyitásban nyújtott teljesítményén, a második legkeresettebb blue chipként 1,1 százalékos emelkedésben van 23 050 forintos részvényenkénti árfolyamon. A Magyar Telekom jegyzése 538 forinton 1,5 százalékos előnyt mutat, míg a pénteken jelentő Mol az alacsony forgalom mellett is 1,1 százalékos pluszban mozog 9100 forintos árfolyamon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!