Újra esik a BUX

A BÉT irányadó indexe a kereskedés első perceiben már 0,3 százalékos veszteséget jelzett.
NAPI, 2010. augusztus 27. péntek, 09:13
Fotó:

A BUX a pozitív tartományban 21 770 pont alatt nyitott, majd innen esett egészen 21 648 pontig már a kereskedés első perceiben, ezzel 0,3 százalék feletti veszteséget regisztrált. A blue chipek közül egyedül a Telekom részvényei drágultak.

A Magyar Telekom papírjai 0,6 százalékos árfolyamnyereséggel 669 forinton cseréltek gazdát péntek reggel a BÉT-en.

Az OTP 0,55 százalékkal 4540 forintra, a Mol 0,25 százalékkal 20 300 forintra, a Richter pedig 0,22 százalékkal 44 900 forintra vonult vissza a kereskedés első perceiben, miután csütörtökön a nap végére nyoma vesztett a kereskedés első felében tapasztalt, régiós viszonylatban is kiemelkedő lendületnek, s a BUX alig előző napi záróértéke felett landolt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK