Újra mínuszban a BUX

A BUX 0,1 százalékos mínuszba táncolt vissza, miután a reggeli eladási hullámot átvészelve a délelőtt nagy részét a csütörtöki zárószintek felett töltötte.
NAPI, 2010. augusztus 27. péntek, 14:07
Fotó:

A vezető papírok vegyesen teljesítettek, az OTP 1,7 százalékos leértékelődésével egyelőre a blue chipek között a nap vesztese. A legnagyobb mértékben a Richter drágult, 1,1 százalékos felértékelődés után 45 500 forintot ért. A Magyar Telekom részvényeit 0,8 százalékos, a Mol papírjait 0,3 százalékos pluszban, 670, illetve 20 400 forinton jegyzeték a pesti parketten.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK