Amerika ugyan erős emelkedéssel zárt, de ezt már a magyar piac részben megelőlegezte, így nem vár kitörő optimizmust a tőzsdén Miszkuj Tünde a Raiffeisen üzletkötője. Felfelé lépegetés várható kis forgalommal.
A Mol szépen feljött tegnap, ma a 21 ezres szint áttörésével próbálkozhat. A
Richterben a tegnapi beesés után valószínű egy felfelé korrekció az üzletkötő szerint. Az OTP 5100 felett kezdhet és megpróbálkozhat az 5200-es szinttel.
A BUX felfelé araszolgathat, de nincs nagy lendület és forgalom sem várható így augusztus közepén.
A forintot egyelőre a 278-as szint tartja, az üzletkötő szerint legfeljebb a 277-es szint lehet elérhető de annál tovább nem várható forinterősödés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!