Újra rekordmagasan zárt a Dow

A keddi csúcsdöntés után tovább erősödött a DJIA szerdán.
NAPI, 2013. március 6. szerda, 22:21
Fotó: Napi.hu

Zsinórban második napja emelkedett a Dow, szerdán 0,3 százalékos többlettel új csúcson, 14 296 ponton zárt. A Nasdaq Composite 0,1 százalékkal 3222 pontra süllyedt, az S&P-500 0,1 százalékkal 1541 pontra kúszott fel. Az optimista hangulatot megalapozta, hogy a vártnál tempósabban nőtt a magánszektorban lévő munkahelyek száma az USA-ban. Az sem vetette vissza a jókedvet, hogy a Fed Bézs Könyve szerint a kormányzati intézkedések fékezik a gazdaság növekedését és a munkaerőpiac javulását.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK