Újra vett az AAA Auto tulajdonosa

AAA Auto közzétette a nagytulajdonos legutóbbi részvénytranzakcióit, Anthony J. Denny november 19-én és november 23-án összesen 3032 darabot vásárolt a cég részvényeiből, 57 469 cseh korona értékben.
portfolio.hu, 2010. november 24. szerda, 08:35
Fotó:

A nagytulajdonos köztudottan már régóta veszi a társaság részvényeit. A megcélzott 5 százaléknak azonban eddig még csak a felét érte el, így feltételezhetően az elkövetkező időszakban is venni fogja a papírokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK