Délelőtt fél 12 után pár perccel a BUX 20 635,86 pontnál járt, ami tegnaphoz képest 0,2 százalékos többletet jelent. A rajt után lejtőre kerülő Mol viszafordult: immár 0,6 százalékos pluszban forog, ez pedig 19 695 árfolyamot jelent. A Magyar Telekom és a Richter piacán is a vevők vannak többen, így előbbi 1, utóbbi pedig 0,5 százalékkal drágult. Ezzel szemben az OTP gyengül, kurzusa 0,6 százalékkal 6850 forintra esett vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!