A Budapesten egy nagy és vidéken 14 kisebb bútoráruházat tulajdonló holdingcég konszolidált árbevétele tavaly 7 milliárd 918 millió forint volt, 10 százalékkal több, mint 2000-ben. Az üzemi eredmény a növekvő amortizáció miatt egyötödével csökkent, és 59 milliót tett ki. A csaknem félmilliárdos pénz- és értékpapírállománynak köszönhetően megduplázódott a pénzügyi eredmény ( 35 millió), így az adózás előtti profit 82, az adózott 77 millióra rúgott. A Domus tőzsdére való bevezetése ( 1993) óta még sohasem fizetett osztalékot, így hát erre most sincs igazán esély.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!