A múlt héten szerdán két forinttal csökkent a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon, a benzin ára nem változott. A benzin országos átlagos ára így 297 forint marad, a legdrágábban 312 forintért tanlohatjuk ezt az üzemanyagfajtát. A gázolaj átlagára 280 forintos szintre süllyedt. Idén összesen 72 forinttal emelkedett a benzin ára, a gázolajé pedig 37 forinttal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!