Változik a BUX index összetétele

Új részvényként bekerülnek a pénzügyi szolgáltatással foglalkozó Opimus Group papírjai is a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexébe, a BUX-ba - olvasható a tőzsde honlapján pénteken megjelent BÉT-határozatban.
MTI-Eco, 2016. szeptember 16. péntek, 17:26
Fotó: Napi.hu

A félévente esedékes felülvizsgálat alapján a BUX-kosár hétfőtől az alábbi 16 részvényt tartalmazza: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Elmű, Émász, FHB, Graphisoft Park, Magyar Telekom, Mol, Opimus, OTP Bank, PannErgy, Plotinus, Rába, Richter Gedeon, Zwack Unicum.

A kis és közepes kapitalizációjú részvények indexe, a BUMIX összetétele is változik, új részvényként a Konzum kerül bele, így a BUMIX-kosár szeptember 19-től az alábbi 14 részvényt tartalmazza: ANY Biztonsági Nyomda, Appeninn, CIG Pannónia, Elmű, Émász, FHB, Graphisoft Park, Konzum, Opimus, Masterplast, PannErgy, Plotinus, Rába, Zwack Unicum.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK