A Los Angeles-i székhelyű Capital Research and Management Company befektetési tanácsadó kezeli a The American Funds kölcsönös alapcsaládot. A társaságnak - a korábbi bejelentések szerint 5-5 százalék alatti részesedése van a Magyar Telekomban és a tőzsde másik gyógyszercégében, az Egisben. A Capital Research and Management Company 2006 szeptemberében jelezte a Richter igazgatóságának, hogy 5,24 százaléknyi Richter részvénnyel rendelkezik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!