Várakozó amerikai befektetők

Mérsékelt előnnyel zártak csütörtökön a tengerentúli tőzsdék.
NAPI Online, 2007. október 5. péntek, 08:16
Fotó:

Kisebb kilengések után zöldben zártak az Egyesült Államok tőzsdeindexei. A befektetők a Fed következő kamatdöntésére is befolyással bíró, pénteken nyilvánosságra kerülő munkaerőpiaci adatokra várva aránylag kevés forgalmat bonyolítottak csütörtökön.

A csütörtökön publikált, a várakozásoknál gyengébb makroadatok miatt a kereskedés első harmadában pirosba fordultak az indexek, majd a nap végére minimális nyereséget sikerült felszedniük. A Dow Jones ipari indexe 6 ponttal, az S&P 500 index mindössze 3 ponttal, míg a Nasdaq index 4 ponttal magasabban zárt a nyitáshoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK