A piacok emelkedéssel reagáltak az adatra, az S&P-500 6 pontos pluszba lendült, 1341,5 ponton áll két perccel az adat közzététele után.

Az ugyancsak négy órakor közzé tett Richmond Fed ipari aktivitást mérő index viszont a vát 20 helyett csak 10 pont lett.

A dollár nem mozdult el érszrevehetően: az eurusd árfolyama 1,4613.

A forint tartja 264,60-as szintjét az euróval szemben, az OTP árfolyama kissé emelkedett, 6340 forintra ugrott a közzétételt követően.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!