A forint kedden erősödött az euróval szemben gyengülő dollár támogatásával, és mert a kormány ismételten határozott kötelezettséget vállalt az államháztartási hiány GDP-arányosan 3,8 százalékos idei, illetve 3 százalék alatti jövő évi céljára, ám a magyar valuta továbbra is a nagy kockázatú kategóriába tartozik, amíg ki nem derülnek a jövő évi költségvetés részletei, írta elemzők véleményét idézve szerda reggel a Dow Jones hírügynökség. Szerda reggel az euró/dollár irányzat a keddihez képest ellenkező irányba fordult, ez megtörheti a közép-kelet-európai valuták javulását is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!