Vége az amerikai kamatemeléseknek?

Az amerikai piacok emelkedéssel válaszoltak arra, hogy egy jelentés szerint lassul tovább a feldolgozóipar bővülése, ami elősegítheti a Fed kamatemelési periódusának lezárulását.
Molnár Csaba, 2005. június 2. csütörtök, 08:02
Fotó:

Az emelkedést sokan segítették, közöttük a pénzügyi szolgáltató Countrywide Financial Corp., a lakásépítő cég, a D.R. Horton, valamint a Google. A Dow Jones 0,8 százalékkal erősödött, zárásra 10 549,87 pontra emelkedett, ami március 21 óta nem látott magasság. A The Standard & Poor's 500 index március 14 óta a legmagasabb záróértékét érte el, miután 0,9 százalékkal izmosodott és 1202,22 ponton fejezte be a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK