A vezető részvények vegyesen teljesítettek: a Mol és az OTP esett, a Magyar Telekom stagnált, a Richter pedig emelkedett. Ennek megfelelően a Mol 0,8 százalékos gyengülést követően 16 860 forintnál járt, az OTP pedig 0,2 százalékkal 7190 forintra esett. A Magyar Telekom 47 forinton stagnált. A Richter viszont 0,6 százalékos erősödéssel 5613 forintra emelkedett.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!