A japán Nikkei 225 0,28 százalékos eséssel zárt, a Hang Seng 0,44, a koreai Kospi pedig 0,1 százalékos mínuszt mutatott. Ezzel szemben az ausztrál ASX 0,2, a Shanghai Composite pedig 0,3 százalékkal emelkedett.

Japánban a sávos kereskedés melletti profitkivét dominálta a keddet, amire rásegített az is, hogy hétfőn hét heti csúcsra ment a piac.

Kínában ellenben elenyésző forgalom mellett ötheti mélypontjukról próbáltak feltápászkodni az árfolyamok, több-kevesebb sikerrel.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!