Az emelkedés első számú ösztönzői a várakozáson felüli féléves eredményről beszámoló NTT DoCoMo és anyavállalata, a Nippon Telegraph voltak. A koreai Kospi index 13,19 ponttal, 566,55 pontra erősödött, a nap nyertesei közé tartoztak a Samsung Electronics és a Hyundai Electronics is. A Hang Seng index viszont zárás előtt egy órával 0,16 százalékos, 23 pontos mínuszt mutat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!