Vegyes nyitás a parketten, bekezdett az OTP

A részvények többsége a pozitív tartományban kezdte meg a mai napot a BÉT-en, a BUX pár perccel nyitás után 0,4 százalékos pluszban, 23 494 ponton állt.
NAPI Online, 2006. november 15. szerda, 09:12
Fotó:

A vezető részvények közül a legjobban az OTP startolt, a bankpapír 1,1 százalékkal a keddi záróár fölött, 7480 forinton forgott. Emelkedett a Mol és a Richter jegyzése is, előbbi 0,2 százalékkal 21 850 forintra, utóbbi 0,1 százalékkal 43 900 forintra drágult. A Magyar Telekom kismértékű veszteséget ért el, árfolyama 0,7 százalékkal 1007 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK