Vegyesen indult a nap Budapesten

Csökkenéssel indította a napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a nyitás után nem sokkal 0,1 százalékos veszteségben 40 466 pontnál állt.
Szabó Zsuzsanna, 2018. január 30. kedd, 09:43
Fotó: Shutterstock

A vezető részvények vegyesen kezdték a keddi kereskedési napot.

A blue chipek közül a Mol és az OTP húzta le a BUX-ot, az előbbi 0,7 százalékkal 3080 forintra, míg utóbbi 0,5 százalékkal 11 500 forintra esett.

Ezzel szemben a Richter 1,1 százalékkal 6565 forintra, míg a Magyar Telekom 0,9 százalékkal 476 forintra drágult. (Úgy indult a nap Európában, ahogy megjósolták)

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK