Vegyesen mozgott a forint

A dollárral és a svájci frankkal szemben erősödött, az euró ellenében nem változott a forint árfolyama szerda reggelre a nemzetközi devizapiacon.
MTI-Eco, 2016. július 27. szerda, 07:55
Fotó: Reuters

A dollárt 7 óra tájban 284,80 forinton jegyezték a kedd esti 285,51 forinttal szemben, a frank pedig 289,06 forintról 287,24 forintra gyengült.

Az euró előző esti árfolyamán, 313,20 forinton forgott.

A térségbeli devizák piacán alig volt mozgás, a lengyel zloty 0,05 százalékkal erősödött, a cseh korona jegyzése pedig nem változott az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK