Vegyesen változtak a hozamok

Míg a rövid oldalon stagnáltak, illetve minimálisan emelkedtek, addig éven túl csökkentek a referenciahozamok az állampapírok másodlagos piacán.
NAPI, 2012. augusztus 21. kedd, 14:58
Fotó: Napi.hu

A hathónapos benchmark két bázisponttal 6,87 százalékra nőtt, a három- és tizenkét hónapos pedig nem változott. A hosszú oldalon 4-7 bázisponttal mérséklődtek a hozamok, amelyek így 6,82 és 7,37 százalék között szóródnak - derült ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK