Tombol a medve a Budapesti Értéktőzsdén, nem kíméli egyik vezető részvényt sem. Az OTP árfolyama már a 6600 forintos szintet kóstolgatja. Ez azért lehet fontos technikai szemmel, mert a 6770 forintnál lévő támasz törése így érvényessé válik - meg lehet a 3 százalék eltérés - s ez alatti zárások további esést vetíthetnek előre. A forgalom ráadásul magas, már meghaladja a 20 milliárd forintot. Nem áll jón a Mol szénája sem, egészen 19 000 - 19 100 forint közé szakadt azt olajpapír kurzusa,  2,9 százalékos vesztesége azonban nem éri el az OTP 3,3 százalékos leértékelődésének mértékét.

A szelvényét vesztett Magyar Telekom viszont 665 forinton áll, ez mindössze egy forintos veszteség keddhez képest. A Richter mindössze 160 forintot esik, 41 640 forinton jár. Az Egis 500 forinttal esik, 21 600 forintig.

A BUX index közel 500 ponttal esik, 23 197 pontig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!