A BUX 21 554 ponton állt szerda reggel, öt perccel a pesti tőzsde nyitása után. A blue chipek mind veszteséggel forogtak. A legnagyobb veszteséget az OTP szenvedte el, a bankpapír közel 2 százalékos mínuszban 5500 forinton cserélt gazdát. A Mol 1,4 százalékkal a keddi zárószintek alatt, 17 750 forinton forgott. A Magyar Telekom részvényei 690 forintot értek, ami 0,3 százalékkal alacsonyabb érték, mint kedd este. A Richter veszteségei voltak a legmérsékeltebbek, 0,1 százalékosak. A Richter 41 395 forintot ért.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!