Vezércsere a Mészáros-cég élén

Az Opimus Group vezérigazgatói posztját keddtől nem Hudek Csaba tölti be, hanem Ódorné Angyal Zsuzsanna - derül ki a cég a BÉT honlapjára feltöltött közleményéből.
Szabó Dániel, 2017. július 31. hétfő, 15:57
Fotó: Napi.hu

Új vezérigazgató irányítja az Opimus Group Nyrt.-t keddtől, miután Hudek Csaba vezérigazgató közös megegyezéssel távozott a posztról. Helyére határozatlan időtartamra a Ódorné Angyal Zsuzsannát nevezték ki.

A közlemény szerint Ódorné korábban a kontrolling vezetői munkakörét töltötte be, 2009 óta dolgozik a cégcsoportnál. Az új vezető nem rendelkezik Opimus törzsrészvénnyel.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, nagyvállalkozó az idén két, Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégben jelent meg tulajdonosként, a Konzumban és az Opimus Groupban. Utóbbiban márciusban tűnt fel; a két társág a világ leggyorsabb ütemben dráguló tőzsdei cégei lettek.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK