Vezérváltás a Mol romániai leányánál

Ferencz I. Szabolcsot a Mol Romania élén Daradics Kinga Ágnes váltja.
MTI-Eco, 2011. május 2. hétfő, 13:36
Fotó:

Daradics Kinga Ágnes a Mol Romania új ügyvezető igazgatója, kinevezését hétfőn jelentették be Bukarestben.

Az újonnan kinevezett vállalatvezető a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen végezte egyetemi tanulmányait, pályafutását 2003-ban a Mol-csoporton belül kezdte.

Tisztségét Ferencz I. Szabolcstól veszi át, aki a Mol-csoport társasági kapcsolatok szervezeti egységének vezetőjeként dolgozik tovább.

A Mol Romania vezetőjeként Ferencz I. Szabolcs kiemelkedő eredményeket ért el a leányvállalat fejlesztésében, különösen a stratégia, az üzleti eredmények és a humán erőforrás-menedzsment tekintetében - áll a vállalat közleményében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK