Délután fél egykor 0,4 százalékos többlettel 22 151 pontnál járt a BUX - az index délelőtt egy darabig a pénteki záróértékén pattogott. Utóbbinak alapvetően az volt az oka, hogy a pluszban kezdő OTP közel egy százalékos mínuszba váltott, majd 0,1 százalékos gyengülésbe visszakapaszkodva 4950-en forgott. A Mol fél egykor plusz nullában 20 105 forinton cserélt gazdát, a Telekom viszonylag stabilan őrizve előnyét 0,6 százalékos többlettel 669 forintnál járt, míg a Richter 1 százalékkal 45 360 forintra drágult. A Danubius részvényei - a gyenge, akár profitfigyelmeztetésre is okot adó gyorsjelentés nyomán - 1,4 százalékkal 4390 forintra estek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!