Átmenetinek bizonyult a forint visszafogott gyengülése, így az euró egysége a délelőtti, 231,40 körüli szintekről lassan, érdemi forgalom nélkül 230,70 alá csorgott vissza, míg a dollár egységével délután 146,40, a svájci frankéval 141,70 forinton kereskedtek. A halálos áldozatokat követelő törökországi pokolgépes merénylet sem befolyásolta a magyar devizát. Élénkülést a következő napokban sem vár Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője, aki szerint a héten is marad az euró jegyzése a 230-234 forintos sávban. A szakember úgy véli, a jelenlegi eseménytelenség egyrészt a szabadságolásokkal, másrészt azzal magyarázható, hogy az olajár esése óvatosságra inti és kivárásra készteti a befektetőket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!