A mutató pár perccel a nyitás után 0,1 százalékos többletet ért el, vagyis 22 501 pont körül járt. A vezető papírok közül egyedül a Mol tudott erősödni, 0,8 százalékkal 21 400 forintra, a Richter pedig stagnált. Közben a többiek különböző mértékű veszteséget voltak kénytelenek elkönyvelni, az OTP jegyzése 0,4 százalékkal 7590 forintra gyengült, a Magyar Telekom kurzusa pedig 0,8 százalékkal 1022 forintra süllyedt. Továbbra is bombaformában van az Egis, a tegnap közel 6 százalékos drágulást produkáló gyógyszerpapír ma 1,7 százalékos pluszban kezdett, ami 24 700 forintos árfolyamot jelent. Lendületben maradtak a kicsik is, az utóbbi napokban jelentősen dráguló econet, Humet, Phylaxia és NABI 17-19 százalékos többlettel kezdte a mai napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!