Néhány hete, hónapja ugyan a másfélszeres túljegyzés (45,7 milliárd forintnyi ajánlat) még gyenge teljesítménynek minősült volna, ám a múlt heti másodpiaci hozamszakadás és a tegnapi aluljegyzett DKJ-aukció után ez is szép eredménynek mondható. Az elfogadott hozamok 8,39 és 9,95 százalék között mozogtak, a 9,86 százalékos átlaghozam 68 bázisponttal múlta felül a két héttel ezelőtti aukción tapasztaltat, míg 16 bázisponttal maradt el a tegnapi másodpiaci benchmarktól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!