Az Államadósság Kezelő Központ a rövidebb futamidejű papírokból 25 milliárd, a hosszabbakból 30 milliárd forintos csomagot kínált fel, amelyekre 86,6 milliárd, illetve 87,2 milliárd forint értékben adtak be ajánlatot. Előbbi papír esetében az átlaghozam - a tegnapi másodcpiaci benchmarktól 3 bázisponttal elmaradva - 8,12 százalék lett, míg az utóbbinál kialakult 8,29 százalék a hétfői referenciaértéket 9 bázisponttal múlja felül.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!