A Dow Jones ipari átlag 0,58 százalékkkal 9777,94 pontra, az S&P 500 0,52 százalékkal 1044,68 pontra, a Nasdaq Composite 0,67 százalékkal 1925,14 pontra erősödött, főleg a zárás előtti időszak teljesítményének köszönhetően. Kiugróan jó szerepelt a 10 százalékkal emelkedő Lexmark nyomtatógyártó, amely a 11 százalékos árbevételről számot adó harmadik negyedév után még jobb negyediket ígért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!