Zárt körben emel tőkét a Zwack

A Zwack Unicum igazgatósága elhatározta a társaság alaptőkéjének 35 000 darab, egyenként 1000 forint névértékű névre szóló visszaváltható likvidációs elsőbbségi részvény zártkörű kibocsátása útján történő felemelését.
NAPI Online, 2007. november 8. csütörtök, 12:18
Fotó:

A Részvények kibocsátási ára azok névértéke, azaz 1000 forint. A részvények jegyzésére kijelölt személyek az alábbiak: Frank Odzuck, a társaság vezérigazgatója, Dörnyei Tibor András, a társaság vezérigazgató helyettese és gazdasági igazgatója valamint Belovai Csaba, a társaság kereskedelmi igazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK