Délután három óra előtt a BÉT indexe 270 pontos, azaz 3,4 veszteséggel 8 021 ponton állt. A mutatót a stagnáló Mol kivételével az összes blue chip a mélybe rántotta: a Matáv 3,9 százalékos mínusszal 845 forinton, az OTP 5,1 százalékos zuhanással 2 212 forinton, a Richter pedig 5,2 százalékos eséssel 16 300 forinton forgott. A forint hirtelen erősödése az Egis kurzusának sem tett jót, ám a papír jegyzése csak 1,2 százalékkal gyengült, 8 160 forintra. A napközben igen jól teljesítő BorsodChem messze maga mögött hagyta 10 400-as maximumát, s immár 10 155-ön áll, nem egészen fél százalékkal tegnapi záróértéke alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!