Zuhan a Richter

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 0,6 százalékos esés után 17 646 ponton állt fél 11 körül.
Napi.hu, 2014. március 5. szerda, 10:36
Fotó: Napi.hu

A magyar blue chipek közül a Mol és az OTP volt a húzóerő, az olajipari cég papírja 0,2 százalékos erősödéssel 13 370 forintnál, míg a bankpapír 1,1 százalékos erősödés után 4064 forinton állt.

A nehezék a Richter, a részvényárfolyam 4 százalékkal esik és 3789 forinton forognak a papírok, miután a folyó negyedévben rekord alacsony szintre csökkenhet a gyógyszergyártó üzemi eredményhányada, elsősorban a rubel gyengülése miatt.

A Magyar Telekom szintén esik 0,3 százalékos mínusz után 329 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK