Kiábrándítóan rajtolt a gyorsjelentését ma publikáló Egis, a gyógyszercég árfolyama az első percekben több mint 1 százalékot zuhant. Szektortársa, a Richter ugyanakkor jól szerepel, utóbbi 0,4 százalékos drágulással már az 50 ezer forintos határt ostromolja. Úgy tűnik a tegnap komoly veszteséget elszenvedő Mol összeszedte magát, a kereskedési indulása után 0,2 százalékkal 25 200 forintra emelkedett az olajpapír árfolyama. Az OTP ugyanakkor gyengült, 0,1 százalékkal 8290 forintra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!