Az eredetileg meghirdetett 25 milliárd forintos csomagra 82 és fél milliárdnyi vételi ajánlat érkezett az elsődleges forgalmazóktól. Az értékesítés átlaghozama 8,52 százalék lett, míg az elfogadott ajánlatok 8,58 és 8,48 százalék között szóródtak. Ezek az eredmények lényegesen alacsonyabbak, mint a tegnapi 8,72 százalékos referenciahozam, valamint a legutolsó, két héttel korábbi, 8,87 százalékos aukciós eredmény.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!