Eszerint tulajdonosok részvényenként ezer forintot kapnak. A Zwack elmúlt üzleti évét rendkívül sikeresnek értékelte Zwack Péter, a cégcsoport bruttó árbevétele elérte a 30,04 milliárd forintot, ami 10,9 százalékkal volt több az előző évinél. Az adózás előtti eredmény 3,541 milliárd forintot tett ki. A részvény a BÉT-en hónapok óta erősödik, a jegyzés év eleje óta 12 ezer forintról 18 ezerre emelkedett. Délután háromkor 18 025 forinton állt az árfolyam, ami 0,2 százalékos javulást jelentett szerdához képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!