Egymilliárdot költenek a Pólus Centerre

Elkezdődött a Pólus Center megújítása több mint egymilliárd forintos átépítéssel, amely a tervek szerint decemberre, a karácsonyi bevásárlás előtt befejeződik.
MTI-Eco, 2012. szeptember 24. hétfő, 17:07
Fotó: Napi.hu

A közleményben a bevásárlóközpont tulajdonosa, a CBRE Property Fund Central Europe a bevásárló központ megújítását azzal indokolja, hogy a 16 évvel ezelőtti megnyitás óta sokat változtak a hazai kiskereskedelmi körülmények, a vásárlói preferenciák, ezek figyelembe vételével alakítják ki a XXI. századi igényeknek megfelelő közösségi központot. A felújítás az egész házat érinti. A külső homlokzat jelentős részét új burkolattal látják el, a főbb bejáratokat átépítik, új külsőt kap a jégpálya, az ételudvar, a Western City-rész, és álmennyezetet alakítanak ki a főfolyosókon.

A bevásárlóközpont a felújítás ideje alatt is üzemel majd, a kivitelezők a munkálatok jelentős részét a nyitva tartási időn kívül, éjszaka végzik - írja közleményében a Pólus Center. A főváros XV. kerületében elhelyezkedő Pólus Center az első amerikai mintára épült bevásárló- és szórakoztatóközpont Magyarországon. A 62 600 négyzetméteres egyszintes épület több mint 250 üzlethelyiségnek ad helyet.

HOZZÁSZÓLÁSOK