Ikonikus irodaházat vett meg az Erste

Az Erste Bank Hungary Zrt. 100 százalékos tulajdonában álló, ingatlankezeléssel és - értékesítéssel foglalkozó Erste Ingatlan Kft. 2015 év végén megvásárolta az Astorián található ikonikus irodaházat, az East-West Business Centert - jelentette be a társaság.
Napi.hu, 2016. január 20. szerda, 13:29

Az 1991-ben átadott irodaház, a 2008-ban végrehajtott átalakításokat követően, immáron 23 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínál 9 emeleten, valamint több mint kétszáz férőhelyes parkolási lehetőséget 2 mélygarázs szinten.

A minőségi, igényes épület központi fekvése és tömegközlekedési kapcsolatai révén a belváros egyik legjobb elhelyezkedésű és méltán kedvelt irodaháza az East-West Business Center.

Az Erste Ingatlan kiemelt célja, hogy az A kategóriás épület bérlői kihasználtságát tovább növelje, a jelenlegi értékes bérlők igényeinek maximális kezelése mellett. Ez a projekt hosszú távon remek befektetési lehetőséget biztosít, és bízunk benne, hogy az Erste Ingatlan koncepciójával az épületet további neves bérlőkkel sikerül feltöltenünk - mondta Balázs Zoltán, az Erste Ingatlan Kft. ügyvezetője.

HOZZÁSZÓLÁSOK