Páratlan: négy hónapra bezárták az ismert budapesti plázát

Mától a budapesti Shopmark bevásárlóközpontban több hónapra bezártak az üzletek - mindez a teljes felújítás érdekében szükséges.
Domokos László, 2018. április 23. hétfő, 14:26
Fotó: Napi.hu

A Diófa Alapkezelő Zrt. által kezelt Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap tulajdonában álló Shopmark (volt Europark) átépítését és modernizálását februárban kezdte el a KÉSZ Építő Zrt. Az elmúlt időszakban elindított homlokzati felújítást az épület belső kialakításának és gépészetének teljes megújítása követi.

A főbejárathoz közeli üzletek nagy része már márciusban bezárt, illetve vannak bérlők, akik szintén korábban átadták a helyüket kivitelezésre. Shopmark Pont néven néhány bérlőnek lehetőséget biztosítottak arra, hogy a teljes felújítás alatt üzemeljenek. A bérlők nagy része a mai zárással egy időben kezdi meg a kiköltözést, amely a tervek szerint egy hét alatt zajlik le.

A 26 ezer négyzetméteres, 20 éves Shopmark az első olyan budapesti bevásárlóközpont, amely egy időre teljes bezárnak a felújítás érdekében. A korábbi bejelentés szerint ugyanis az Üllői úti épület a műszaki állapota miatt felújításra szorult. Az átalakult bevásárlóközpont kibővült bérlői kínálattal, valamint új márkákkal és üzletekkel, várhatóan 2018 harmadik negyedévében nyitja meg kapuit.

Fotó forrása: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ghanima, 2018.04.23 15:52

Shopmark... micsoda név... siralmas. Semmi egyediség, semmi, ami legalább _utalna_ arra, hogy Magyarországon akarnak sikeresen árukat eladni. Ugyan szintén nem magyar, de az idők során befogadott szavak: Árkád, Allé... még az Europark is jobb volt ennél a névnél.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html