Romániában terjeszkedik a Corvin sétány fejlesztője

Budapesti, krakkói és varsói fejlesztései elindítását követően a román fővárosba is visszatér a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia, amely mintegy 400 új lakást épít Bukarestben. A kiválaszott helyszín stratégiai jelentőségű, ugyanis a várakozások szerint itt épül majd fel a román főváros új üzleti központja.
Szepesi Anita, 2017. július 17. hétfő, 12:12
Fotó: Napi.hu

A társaság árverésen szerezte meg a 13 telekből álló, összesen 15 ezer négyzetméteres területet, a bukaresti vásárvárosban, a főváros leendő üzleti központjában, ahol mintegy 400 új otthont épít fel - közölte a vállalat.

A Cordia a régió legnagyobb lakóingatlan-fejlesztőjévé szeretne válni, nemzetközi terjeszkedésének legfőbb alapja a jelentős kereslet a helyi lakáspiacokon, illetve a célországokban elérhető kiváló minőségű lakóingatlanok korlátozott száma - mondta Futó Gábor, a Futureal alapítója.

A román fővárosban idén kezdődik a 6-os metró építése, a tervezett beruházás az egyik megálló közvetlen közelében épül. A  terület a következő években a várakozások szerint rendkívüli fejlődésen megy majd keresztül az átfogó lakóingatlan- és kereskedelmi beruházásoknak  és a közlekedés fejlesztésének köszönhetően.

Képünk illusztráció, kép forrása: Cordia

HOZZÁSZÓLÁSOK