Kétmillárdért épül tornaterem a Szentendrei Ferences Gimnáziumhoz

Egy sikertelen nyílt közbeszerzés után a meghívásos tenderen nyerte el a Pesti Építő Zrt. a Szentendrei Ferences Gimnázium tornatermének a felépítését, nettó 1 milliárd 979 millió forinttal.
Németh Géza, 2019. március 21. csütörtök, 21:05
Fotó: Napi.hu

Az eredményt az ajánlatkérő Fons Sacer belső egyházi jogi személy közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az ajánlatkérő korábban nyílt közbeszerzésen keresett kivitelezőt a tornateremhez, de túl drága ajánlatok érkeztek. Ezt követően hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást kezdeményezett a Fons Sacer, amelyre a korábbi ajánlattevőket hívta meg. Ennek eredményeként nyert a Pesti Építő Zrt.; vele március 11-én szerződött az ajánlatkérő.

Ajánlatot tett még az EB Hungary Invest Kft., az FK-Raszter Építő Zrt. és a Laterex Építő Zrt. is. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepelt az ár és 30 súlyszámmal a minőség.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Panzerkraftwagen_Drei, 2019.03.22 00:01

Száz stadiont, ezeret! Focink jól tükrözi országunk állapotát, ezét a szétlopott, kifosztott Bangladesét, ahová, ja bocsánat ahonnét, csak úgy özönlenek a fiatalok, képzettek, munkavállalók! Száz stadiont, ezeret, az adónk milliárdjaiból, ha a szlovákoktól csak nagy zakót kapunk is, boxos tolvaj vezérünk legalább ismét gazdagabb lesz pár mutyimilliárddal! Száz stadiont, ezeret az adónkból, már úgyse tudjuk mire költeni azt a rengeteg pénzünket, még szerencse hogy boxos putris vezérúnk ebben is segít nekünk!

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html