Az Útinform tájékoztatása szerint az M0-ás autóút déli szektorán az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében, a Nagy-Duna hídi terelés előtt továbbra is torlódásra kell számítani, 20-25 perc a plusz menetidő.

Nem jobb a helyzet az ellenkező, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, ahol Halásztelek térségénél torlódnak a járművek, 5-10 perc a plusz menetidő.

A Útinform friss hírei szerint az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Győr elkerülő szakaszán, a 128-as km-nél felborult egy kisteherautó, a forgalom a leálló sávon halad. Több km-es a torlódás.

Mint írják, az M85-ös autóútról, illetve a 85-ös főútról, Csorna és Győr irányából sem lehet felhajtani az M1-re Budapest felé. Kerülni Győrön keresztül lehet.

Egy másik baleset miatt egy sávon, akadozva halad a forgalom az M3-as autópályán is, a Nyíregyháza felé vezető oldalon a Mezőnagymihályi csomópontnál. A torlódás itt 2-3 km-es.

Az erős forgalom miatt szakaszosan telítettek a sávok az M7-es autópályán a főváros irányába Balatonvilágos és Szabadbattyán között.

A határátkelők közül a magyar-szerb határszakaszon a röszkei átkelőnél, az M5-ös autópályán 5-5,5 km-es a kilépő kocsisor - írja az Útinfom.