Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nagy Márton számít az államtitkár korábban megszerzett sokrétű politikai és szakmai tapasztalataira, elvárja, hogy a szankciók sújtotta inflációs- és gazdasági helyzetben, amely megköveteli a gyors reagálóképességet, innovatív és hatékony javaslatokkal járuljon hozzá a teljes foglalkoztatás megőrzéséhez, a családok megélhetésének megvédéséhez. 

Mindemellett feladatul szabta, hogy a partnerség jegyében egyaránt tartson fenn aktív párbeszédet a munkaadói és a munkavállalói oldal szereplőivel, ugyanis minden munkahely számít, ezért az összes lehetséges segítséget meg kell adni azoknak akik a válság ellenére képesek, tudnak és akarnak munkát adni, dolgozni.

Változás történt a KIM-ben is

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Hankó Balázs lett a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) új államtitkára. Hankó Balázs felsőoktatásért felelős jelenlegi helyettes államtitkárként váltja György Lászlót a minisztériumban.

A személyi változást a kormány szerkezetében történt átalakulás indokolja, amelynek részeként a felnőttképzés a Kulturális és Innovációs Minisztériumhoz, míg a vállalkozásfejlesztés a Nagy Márton miniszter által vezetett Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz kerül.