Csütörtökre virradó éjszaka csökken a fátyolfelhőzet, kiderül az ég. Hajnalban főleg északon, északnyugaton pára, köd, illetve rétegfelhőzet képződik, a Rábaköz tágabb környezetében tartós, sűrű köd is lehet. Csütörtökön az ország északi harmadán az éjszaka képződő köd, illetve alacsonyszintű felhőzet helyenként tartósan megmaradhat, másutt gyengén felhős, napos idő várható. Számottevő csapadékra nem kell készülni, de a ködös részeken gyenge szitálás is lehet. Szerda estére mérséklődik a légmozgás, illetve holnap már csak az ország déli felén lesz élénk a szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9 fok között alakul, északkeleten ennél pár fokkal hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön a felhősebb északi részeken 13 és 15, míg délebbre 17 és 22 fok között várható - írják a meteorológusok.

Pénteken délen változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel. Északon felhős, párás, helyenként tartósabban ködös idő valószínű. számottevő csapadék nem lesz. Északon többnyire mérsékelt marad a légmozgás, délen sok helyütt megélénkül a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 22 fok között alakul, északon lesz a hűvösebb idő.

Szombat éjszaka nyugat felől megnövekszik, délután szakadozik, csökken a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor. A délnyugati szél északnyugatira fordul, és megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

Vasárnap eleinte változóan felhős, majd délkelet felől megnövekszik a felhőzet. Főként délkeleten, keleten valószínű eső, záporeső. Az északi, északkeleti szél sokfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.