A világtól elvonultan él, őstermelőként dolgozik a birtokán Borkai Zsolt (54) volt győri polgármester - írja a Blikk. A Győrhöz tartozó Bácsa kertvárosában található a szexbotránya miatt lemondott városvezető családi háza.

Borkai büszkén mutatta meg a hátsó kertet, amit ő maga tart rendben. Őstermelő vagyok, az időm nagy részét ott töltöm, vannak birkáim, lovaim, csirkéim, folyamatosan foglalkozni kell velük - mondta az exsportoló-expolitikus.

Korán reggel kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok - folytatta.

Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon.

Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem.

A mosolygós, elégedett tekintet ugyanakkor meglepő volt annak fényében, hogy a nyilvánosság tavaly októberben hetekig a róla készült horvátországi jachtos fotóktól és videóktól volt hangos.

A botrány nyomán az olimpiai járadékot meg akarták vonni Borkaitól az ellenzéki pártok. Ez az összeg Borkai esetében körülbelül 330 ezer forint. Végül a Magyar Olimpiai Bizottság úgy döntött, nem vonja meg a pénzt. A volt polgármesternek már nincs cége, ahogy Borkai lányának sem, ő ugyanis néhány hete eladta a nevén lévő, vendéglátással foglalkozó vállalkozását.