Főként szív- és érrendszeri betegeknek, valamint cukorbetegeknek készített, otthon végezhető gyakorlatokat tett közzé a Facebookon az Út az egészséghez program.  A rehabilitációs és prevenciós program tornagyakorlatait gyógytornászok dolgozták ki a Budapesti Szent Ferenc Kórházzal és a Sanofival szakmai partnerségben.

Az Út az egészséghez program 2015-ben indult és a lényege az volt, hogy túraösvényeket alakítottak ki az ország különböző pontjain, eddig a Hárs-hegyen, Újpesten, a Normafán, a Miskolc melletti Csanyikvölgyben, valamint Veresegyházon. A jelenlegi helyzetben viszont szükségesnek látták, hogy otthon elvégezhető mozgásformákat is megosszanak az érintettekkel, és emellett hasznos tanácsokkal is lássák el őket, hiszen most különösen fontos, hogy óvják egészségüket.

QP | Quality Placement

Csak az Európai Unió tagállamaiban évi 1,9 millió áldozatot követelnek a szív- és érrendszeri betegségek, amelyek - a cukorbetegséggel, a kóros elhízással és ezek következményeivel karöltve - a magyarországi halálozások több mint ötven százalékáért felelősek. eddig a Hárs-hegyen, Újpesten, a Normafán, a Miskolc melletti Csanyikvölgyben, valamint Veresegyházon alakítottak ki túraösvényeket.