A belügyminiszter javaslatára február 28-i hatállyal Tóth Lászlót és Boér Gábort, a Belügyminisztérium helyettes államtitkárait felmentették a tisztségükből. A tárca új helyettes államtitkára lett március 1-jével Bidló Judit és Lengyel László.

Bidló Judit évtizedek óta a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél (NEAK), illetve annak elődjénél, az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál dolgozott különböző pozíciókban, elsősorban gyógyszerügyi területekért felelt, ismert szakértőként. Az egészségügy szakmai irányításáért felelős helyettes államtitkári posztra a NEAK főigazgató-helyettesi székéből érkezett, egy hete még ebben a minőségében szólalt fel a Magyar Kórházszövetség konferenciáján. Lengyel László közgazdász, korábban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban SAP Program vezetői pozícióban dolgozott, onnan a Szent János Kórházba került kontrolling vezetőként, majd 2015-ben nevezték ki a Kútvölgyi Klinikai Tömb igazgatójának, amelyet 2017-ig vezetett - írja a Medicalonline.hu.

Az egészségügyi finanszírozásért és fejlesztésért felelős helyettes államtitkári posztra az Építési és Közlekedési Minisztériumból érkezett, ahol idén januárban nevezték ki kormánytisztviselőnek a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. osztályvezetői pozíciójából, amelyet 2021-től látott el.